[Dr. Cosmo] Syarikat Dr. Cosmo, pengeluar peralatan rawatan elektroterapi yang meringankan gejala-gejala sakit kepala, sakit bahu, insomnia dan sembelit kronik.

  • 日本語
  • 中文
  • Melayu
  • English
Halaman utama
Halaman utama > Profil syarikat

Profil syarikat

Ucapan dari pemilik syarikat

Kumpulan Dr. Cosmo telah berkembang sebagai sebuah syarikat yang diyakini pelanggan melalui “kesihatan”. Kami mendapat penilaian yang tinggi dari dalam Jepun dan luar negara, terutamanya dalam bidang peralatan perubatan.
Kami telah berusaha sedaya upaya mengembangkan perniagaan ke peringkat antarabangsa dalam gelombang ekonomi, di mana kebanyakan syarikat-syarikat Jepun sedar bahawa revolusi pembaharuan perlu dilakukan dengan sepantas yang mungkin.
Kumpulan kami mendahului dalam bidang ini, dimana produk kami telah dipasarkan di negara-negara Asia dan akan diperkembangkan keseluruh dunia.
Disamping itu, berbekalkan kepakaran yang dimiliki semenjak penubuhan serta rangkaian maklumat diseluruh dunia, kami berjaya menubuhkan sebuah syarikat yang teliti dalam pelbagai aspek. Kumpulan kami, dari bahagian pemasaran, pengembangan dan pembuatan produk bersatu padu untuk menyumbangkan yang terbaik bagi“kesihatan” pengguna.

Keiichi Ohashi

Mengenai syarikat

Sejarah syarikat

t Ibu pejabat Cosmo Goodness Jepun Group
2-7-3,Syukugo,Utsunomiya,Tochigi
Sejak 2007
Cosmo Goodness Pte. Ltd.
1 Jalan Kilang Timor, #04-03,
Pacific Tech Centre,159303 Singapore
+65-6271-3317
Landskap mesyuarat perniagaan
Sejak 2011
Cosmo Goodness Malaysia Sdn. Bhd.
Unit L05-01, Level5, Wisma Kemajuan, No.2, Jalan 19/1B, 46300 Petaling Jaya, Selangor.
+603-79540540
Landskap tempat Pengalaman

Dari Jepun ke seluruh dunia …

Hong Kong, Macau, Beijing, Shanghai, Shenzhen, Guangzhou, Korea, Taiwan, Thailand, Singapore, Malaysia, Indonesia, India

Red star=Cosmo Group Office / Blue square= Expanded / Green Square= Plan to Expand
Map of Asia
【Khidmat pelanggan】Sila hubungi kami untuk pertanyaan lanjut mengenai produk dan kihidmat nasihat kesihatan badan.+65-6271-3317 Panggilan diterima: 10:0017:00 (Tidak termasuk sabtu, ahad dan cuti umum) Pertanyaan melalui emel Rakyat Malaysia Rakyat Singapura dan kawasan-kawasan lain